The Walking Dead Oyunu 3. Sezonla Dönecek

The Walking Dead Oyunu 3. Sezonla Dönecek

Şu sıralar ikinci sezonu devam etmekte olan The Walking Dead oyununun üçüncü sezon onayı aldığı Comic Con kapsamında resmi olarak duyuruldu.

Robert Kirkman’ın ünlü çizgi roman serisinden uyarlanan The Walking Dead dizisi televizyon dünyasının en başarılı yapımları arasındaki yerini sağlamlaştırırken, yürüyen ölülerin maceraları oyun dünyasında da devam edecek gibi görünüyor. Telltale Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyunseverlere bölümlük hikayeler sunan The Walking Dead oyunu, üçüncü sezon onayını da resmi olarak almayı başardı.

The_Walking_Dead

Şu sıralar ABD’de devam etmekte olan Comic-Con’un en ilgi gören panelleri arasında yer alan The Walking Dead panelinde yer alan serinin yaratıcısı Robert Kirkman ve Telltale Games patronu Kevin Bruner, oyunun üçüncü sezonunu resmi olarak duyurdular. Şu sıralar ikinci sezonundan bölümler yayınlanmakta olan The Walking Dead oyununun şimdiden üçüncü sezon onayı alması, oldukça iyi bir işaret olarak değerlendiriliyor. Bir yandana yeni Game of Thrones ve Borderlands oyunları üzerinde çalışmakta olan stüdyonun üçüncü sezonu ne zaman yayınlayacağı ise henüz bilinmiyor.

Yeni Fallout Oyunları Hakkında İlk Detaylar