Wakanda Krallığı dizisi geliyor!

black panther yıldızı

Disney Marvel sinematik evreniyle ilişkili dizilerine kaldığı yerden devam ediyor. Şimdi de Wakanda Krallığı dizisi geliyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Marvel sinematik evrenini, dijital yayın platformunda izleyiciyle buluşturduğu dizilerle birleştirme kararı alan Disney, bu yolda yeni adımlar atıyor. Şimdiye kadar Marvel sinematik evreni ile ilişkili pek çok dizi duyuran Disney bunlara bir yenisini daha ekledi.

Disney+ tarafından yapılan açıklamada Black Panther filminin yönetmeni ile bir anlaşma yapıldığı ve Wakanda Krallığı’nı anlatan bir dizinin çekileceği belirtildi.

Bilindiği üzere Wakanda, Marvel sinematik evreninde Black Panther’in ülkesinin ismi. Elbette gerçekte böyle bir yer yok. Teknoloji açısından dünyanın çok ilerisinde olan Wakanda, izole bir yaşam tarzını tercih ediyor.

Wakanda Krallığı dizisi geliyor!

Dizinin hikayesi ya da gelişimi hakkında şimdilik çok bir bilgi yok. Genel kanı ise dizinin Black Panther 2 sonrasında Wakanda’da yaşanan olayları konu edinecek olması.

Öte yandan dip not olarak belirtmek gerekiyor. Black Panther‘e hayat veren Chadwick Boseman hayatını kaybettiği için yeni bir Black Panther göreceğiz. Fakat bu kişi Boseman ile aynı karaktere hayat vermeyecek. Yani Wakanda’dan yeni bir Black Panther çıkacak.

Belki de Wakanda Krallığı’nda yeni Black Panther’in nasıl seçildiğine dair detayları da öğrenme şansına erişiriz.

Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı, kadrosunda kimlerin olacağı ise şimdilik belirsiz.

BluTV Netflix ve Amazon’u solladı