Vox ile bambaşka bir müzik deneyimi sizleri bekliyor!

Vox 1

iOS ve macOS için geliştirilen Vox uygulaması ile bambaşka bir müzik deneyimi sizleri bekliyor. Vox uygulamasının sıradan müzik çalarlardan farklı olarak sunduğu tüm özellikler haberimizde.

Müzik dinlemek için çoğumuz günümüzde Spotify, Apple Music, Tidal ve Deezer gibi platformlar kullanıyor. Ancak güçlü bir DAC, kulaklık ve hoparlör kurulumuna sahip olanlar, bu platformlarda 24 Bit FLAC desteği olmadığı için farklı alternatiflere yöneliyor.

24 Bit müzik parçalarına sahip olanlar ise müzik çalar konusunda çok kararsız kalabiliyor. iOS ve macOS için geliştirilen Vox isimli uygulama tüm bu kararsızlıkları ortadan kaldırıyor.

Vox uygulaması kullanıcılarına neler sunuyor?

İnsanların bulut tabanlı müziğe yöneldiğinin farkında olan firma, farklı bir deneyim için kolları sıvamış. Uygulamaya aylık veya yıllık üye olduktan sonra bulut sistemine 24 Bit müziklerinizi yükleyebiliyorsunuz. Daha sonra bu parçalara iOS veya macOS cihazlarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Tweetbot 3 neler sunuyor?

Uygulamada ön tanımlı olarak firmanın geliştirdiği Equalizer ayarları da bulunuyor. Bu ayarların yanında, uzun süre kulaklık ile müzik dinleyenlerin kulak sağlığı için geliştirilen BS2B eklentisi de uygulamanın içerisinde yer alıyor. BS2B sayesinde ses dalgaları dizginlenip stereo efekti azaltılıyor. Bu sayede sağlığınızı bozmadan uzun süre müzik dinleyebiliyorsunuz.

Vox

Uygulamanın en güzel yanı ise sample rate özelliği sunması. Sample rate sayesinde müzik çıkışınız ile ses kaynağınızın frekansını otomatik olarak dengeleyebiliyorsunuz. Uygulamanın iOS sürümünde; Spotify ve Soundcloud üyelikleriniz ile giriş yapıp bu ses özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

macOS sürümünde ise sadece Soundcloud üyeliğinizi kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz, iTunes Store’dan satın aldığınız şarkıları da uygulamaya otomatik olarak ekleyebiliyorsunuz.

Eğer Vox‘u merak ediyorsanız, buradan uygulamayı indirebilirsiniz.