Apple Music’e tablet dopingi!

ios12 ipad pro iphone x android apple music for you hero

Apple’ın çevrimiçi müzik servisi Apple Music, Android platformundaki uygulaması üzerinde yenilikler yapmaya hazırlanıyor. Apple Music çok yakında Android tabletlerde de native çözünürlükte çalışacak.

Apple’ın Spotify karşısındaki müzik servisi ilk olarak iOS ve macOS daha sonra Android ve Windows platformlarındaki yerini almıştı. Android’deki uygulamasını sürekli yeni özellikler ile güncelleyen Apple, bu tarafta sadece telefonlara destek veriyordu. Apple’ın çok yakında ise Android tablet modellerine de destek vereceği ortaya çıktı.

Apple Music tablete geliyor!

Henüz beta aşamasında olan tablet sürümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Tablet sürümünün arayüz iyileştirmeleri ile geleceği ve hamburger menü tarzına geçiş yapılacağı söyleniyor.

Spotify yeni bir özellik test ediyor!

Spotify’ın konsollar ve Wi-Fi ses sistemlerimde yer aldığını düşünürsek, Apple Music’in daha kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor. Ayrıca şarkı önerme bölümünün hala Spotify kadar kuvvetli olmadığını belirtelim.

apple music

Orijinal içerikler ve ses kalitesi ile Spotify’ın bir adım önünde yer alan Apple’ın müzik servisinin, iOS 13 güncellemesi ile çok daha kullanışlı ve fonksiyonel olacağını düşünüyoruz. Bakalım çevrimiçi müzik servisleri arasındaki savaşta neler göreceğiz?