İşte alternatif Apple Music sitesi!

Apple Music

iTunes yerine kullanabileceğiniz alternatif Apple Music sitesi kullanıma açıldı. Tasarımsal ve işlevsellik açıdan iTunes’a taş çıkaran alternatif Apple Music sitesinin linki haberimizde.

Apple, çevrimiçi müzik pazarına ortak olmak için geçtiğimiz yıllarda karşımıza yeni müzik servisi ile çıkmıştı. Kısa sürede Spotify’ı yaklayan bu servis, başta iOS olmak üzere Android, Windows ve macOS platformlarında yer alıyordu. Ancak Windows ve macOS’te müzik servisini kullanmak için iTunes’a ihtiyaç duyuluyordu.

Apple Music için alternatif yöntem!

macOS’te bile sorun çıkaran iTunes, Windows’ta özellikle düşük donanıma sahip bilgisayarlarda pek stabil çalışmıyordu. Bugün iTunes’tan şikayetçi olanlar için resmi olmayan alternatif bir site kullanıma açıldı.

Apple Music’in Web Player API‘larından yararlanarak geliştirilen bu site tüm internet tarayıcılarında çalışıyor.

İşte dünyanın en ilginç iPhone Xs Max’i!

Github üzerinde başlatılan bu projede müzik kalitesini de seçebiliyorsunuz. Eğer AppleMusic üyeliğiniz varsa buradan Apple ID’niz ile giriş yaparak web tarayıcısı üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.

Apple Music

Şimdilik bu site hakkında Apple’ın bir işlem başlatmadığını belirtelim. Ancak Cupertinolu firma böylesine resmi olmayan bir site için kapatma kararı çıkarabilir veya API’larına kısıtlama getirebilir.