League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonası Dev Finali Yarın LoL TV’de

LOL LOGO RGB SMALL

League of Legends 3. Sezon Dünya Şampiyonu, yarın sabah Türkiye saatiyle 06.00’da başlayacak final karşılaşması sonucunda belli olacak. Sezonun en heyecanlı anına canlı yayında tanıklık etmek isteyen League of Legends tutkunları LoL TV ekranlarında buluşacak.

Dünya çapında nam salmış rakiplerini birer birer geçen SK Telecom T1 ve Royal Club Huang Zu takımları artık bu uzun mücadelenin son adımına çok yaklaştı. Beş maç üzerinden gerçekleşecek finalin galibi, herkesin gıpta ile bakacağı bir kupayı evine götürmekle kalmayacak, 1 milyon dolarlık büyük ödülün de sahibi olacak.1272332_531859146894977_163135497_o

5 Ekim Cumartesi günü saat 06.00’da LoL TV ve Riot Games Türkiye Twitch.tv kanallarında canlı ve Türkçe anlatımla ekranlarınızda olacak finali; Riot Jhonnie, Riot Glandal ve Riot Lethilion ile konukları Aral “Halpern” Norman ve Asım Cihat “fabulous” Karakaya’nın yorumlarıyla izleyebileceksiniz.

Büyük an yaklaşıyor! SK Telecom T1, Sihirdar Kupası için Royal Club’ın karşısına dikiliyor. Kupayı hangi takım müzesine götürecek? Bu sorunun cevabı, Cumartesi sabahı LoL TV’de canlı yayında!

Canlı yayın bağlantılar:

http://tr.leagueoflegends.com/tr/loltv

http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish