Riot Games Türkiye Nimo TV ile devam ediyor

nimo tv donanım günlüğü

Son zamanlar e-spor oyunlarında reklamlarını gördüğümüz Nimo TV , Riot Games Türkiye yayın ortaklığı anlaşması imzaladı.

Nimo TV ‘yi son zamanlarda sık sık e-spor müsabakalarında hem reklamcı hem de sponsor olarak sık görmeye başladık. Peki neyin nesidir ? Çin’de Huya şirketi bünyesinde olan firma dünyanın en büyü canlı yayın oyun platformu olarak geçiyor. Tabi bu sıralamaya Youtube, Twitch gibi platformlar dahi değil. Sadece oyunlara ev sahipliği yaparken global olarak büyümeye devam ediyor.

Halihazırda Türkiye’de de daha önce Dark Passage, Beşiktaş, 1907 Fenerbahçe, Galakticos, İstanbul Wild Cats, 5 Ronin, Royal Youths ve Aurora işbirliği anlaşmaları ile gündeme gelmiş, Gaming İstanbul’da da dağıttığı ödüllerle dikkat çekmişti. Firmanın yeni hedefi ise Şampiyonlar Ligi için sponsor olmak ve yayınlarını sağlamaktı. Bunu da Türkiye Riot Games ile anlaşmaya giderek imzalayacak.

Huawei P40 Lite 5G, aslında Nova 7 SE’den başkası değil!

Riot Games Türkiye Nimo TV ile devam ediyor

Nimo TV Türkiye Müdürü ve Riot Games Bölge Müdürü Açıklama yaptı.

Riot Games Bölge Müdürü Erdinç İyikul hem de oyun platformu Nimo TV Türkiye Müdürü Jay Chenglie açıklama yaptı. Erdin İyikul konu hakkında; “Taraftarlarımızla birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ettikçe, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’ni hayranlarımıza sunacak yeni platformlar ve dağıtım kanalları ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. En iyi yayıncılar ve takımların yanı sıra espor ve etkinliklere dair harika içerikleri kitlemizle buluşturmaya çalışıyoruz.” şeklinde belirtti. 

Jay Chenglie’nin açıklamaları ise şu şekilde oldu; “Nimo TV’nin 2020 Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Sezonu’nun ana ortağı olmasından mutluluk duyuyoruz. Nimo TV, Riot Games’le League of Legends severlere kaliteli bir izleyici deneyimi sunmayı hedefliyor.” Yeni anlaşmayla beraber 2020 Yaz Mevsimi’de YouTube ve Twitch kanalları dışında Nimo TV’dede yayınlanacak.