Huawei Watch GT 5 için ilk bilgiler gelmeye başladı

huawei gt 5

Huawei Watch GT 5 için ilk bilgiler gelmeye başlandı. Akıllı saat sektöründe önemli bir yeri olan Huawei, yeni saati için de çalışmalarına devam ediyor.

Huawei Watch GT 5’in yakında piyasaya sürüleceği ve yeni sertifikaların yaklaşan saat hakkında bazı ayrıntıları ortaya çıkardığı bildiriliyor. Henüz tam teknik özellikler mevcut olmasa da bazı temel bilgiler gün yüzüne çıktı.

Huawei Watch GT 5, Endonezya SDPPI ve TUV gibi çeşitli sertifikalar aldı ve bu da saatin Endonezya pazarında küresel bir lansman ve bulunabilirliğini işaret ediyor. Saatin model numarası “VLI-B19” olarak listelenmiş ve IP68 derecesine sahip olacağı belirtiliyor, bu da saatin toz ve su geçirmezlik özelliğine sahip olacağı anlamına geliyor.

Huawei Watch GT 5

Sertifikalar, “VLI-B19” ve “VLI-B29” olmak üzere iki farklı varyantın varlığını gösteriyor. Bu, saatin iki farklı boyutta sunulacağını düşündürüyor. Watch GT 5’in selefi olan GT4 gibi 41 mm ve 46 mm boyutlarında gelebileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, söylentiler ikinci bir model olan GT 5 Pro’nun da piyasaya sürülebileceğini öne sürüyor, ancak bu bilgi henüz doğrulanmış değil.

Akıllı saatin piyasaya sürülmesiyle ilgili daha fazla bilgi ve ayrıntılar yakında ortaya çıkacaktır. Huawei’nin yeni nesil akıllı saatiyle birlikte kullanıcılarına neler sunacağı merakla bekleniyor.

Meta, yeni AR akıllı gözlüklerini tanıttı