Vivo S17 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Vivo S17 Pro

Çok yakında kullanıcılarla buluşması beklenen vivo S17 Pro’nun arka kamerasının özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket çok yakında da vivo S serisine yeni bir model ekleyecek. Daha önce çeşitli sızıntı ve söylentilerde karşımıza çıkan vivo S17 Pro, bu hafta yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun kamerasına dair önemli detaylar ortaya çıktı.

Telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre vivo S17 Pro, üçlü arka kamerayla geliyor. Telefonun üçlü arka kameraya sahip olması zaten bekleniyordu. Ancak ilginç olanı şu ki Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre bu kez her üç lens te işlevsel olacak. Hatırlarsanız vivo S serisinin önceki modellerinde, bu üçlü kameranın üç lensinden biri 2 megapiksellik derinlik sensörüydü ki o da görüntü kalitesine pek etki etmiyordu. Ancak görünen o ki bu kez her üç lens de görüntüleme işlevine katkıda bulunacak.

Vivo S17 Pro 2

vivo S17 Pro’nun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX766V olacak. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Üçüncü lens ise 12 megapiksellik portre kamerası olacak. Bu portre kamerasında kullanılacak sensörün Sony IMX663 olması bekleniyor. Bildiğiniz gibi aynı lens Sony Xperia 1 III’üç periskop kamerasında da kullanılıyor.

Gelen bu son bilgilere bakılırsa vivo S serisinin en yeni üyesi, kamera konusunda öncüllerine göre çok daha iddialı olacak. Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği belirsizliğini koruyor ama sızıntıların sıklaşması, telefonun çıkışının yakın olduğunu gösteriyor.

ChatGPT’nin günlük maliyeti 700 bin dolar