vivo V25 Pro performans testinde görüldü

vivo V25 Pro

vivo’nun çok yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefonu vivo V25 Pro, Geekbench performans testinde görüldü.

Çinli telefon üreticisi vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi birkaç gün gönce vivo V25 Pro adını taşıyan yeni bir telefon karşımıza çıkmış, sızdırılan bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri belli olmuştu. vivo’nun yakında piyasaya sürmesi beklenen bu yeni telefonu, bu kez de Geekbench performans testinde görüldü.

Geekbench’te yer alan bilgiler bir yandan telefondan performans olarak ne bekleyebileceğimizi gösterirken, bir yandan da geçtiğimiz günlerde gelen sızıntıdaki bilgilerin bir kısmını doğrulamış oldu.

vivo V25 Pro 1

vivo V25 Pro, Dimensity 1300 yonga setinden güç alıyor. Telefonun Geekbench performans testine sokulan modeli 12 GB RAM2e sahip. Ancak daha önce gelen bilgiler 8 GB RAM’e sahip bir versiyonun da olacağını göstermişti.

Geekbench’te yer alan bilgilere göre telefon FHD+ çözünürlükte bir AMOLED ekranla geliyor. Ekranın yenilenme hızı 120Hz. Öte yandan daha önce gelen söylentilere göre telefonda 66W hızlı şarj özelliği olacak.

Kamera tarafına geldiğimizde ise karşımıza üçlü bir arka kamera sistemi ve 32 megapiksellik bir selfie kamerası çıkıyor. Üçlü arka kameranın ana lensi 64 megapiksel olacak.

Telefonun ilk olarak 17 Ağustos’ta Hindistan’da satışa sunulması bekleniyor. Fiyatının ise 505 dolardan başlayacağı söyleniyor. Telefonun Hindistan dışında ne zaman satışa sunulacağı ya da hangi bölgelerde kullanıcılara sunulacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Stranger Things, Squid Game’in gerisinde kaldı