vivo X200 Serisinin Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu

vivo X100s Pro

Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alacak ilk telefonlardan biri olacak vivo X200’ün ne zaman tanıtılacağı büyük ölçüde belli oldu.

Bildiğiniz gibi Qualcomm da MediaTek de merakla beklenen yeni nesil yonga setlerini ekim ayında çıkaracak. Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400’ün çıkışıyla birlikte, yeni nesil amiral gemisi telefonların lansmanı da üst üste gelecek. Bu akıllı telefon dalgasını başlatacak olan telefon ise çok büyük ihtimalle vivo X200 olacak. vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları (X200, X200 Pro ve X200+), MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’le piyasaya sürülen ilk telefonlar olacak.

vivo X200 serisinin ekim ayında tanıtılacağı bir süredir biliniyordu. Ama artık bu telefonların çıkışı için çok daha net bir tarihe sahibiz. Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının yaptığı yeni paylaşım, vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını 14-16 Ekim tarihleri arasında tanıtacağını gösteriyor. Yani telefon bu üç günden birinde tanıtılacak.

vivo X200

ivo X200, yukarıda da belirttiğimiz gibi Dimensity 9400 yonga setinden güç alacak. Dimensity 9400, yine aynı dönemde çıkacak Snapdragon 8 Gen 4’e yakın bir performans sunacak.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre vivo X200 oldukça ince bir gövdeye sahip olacak. X200’ün kalınlığının 9 milimetrenin altında olacağı belirtiliyor.

vivo X200’ün ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak bunun 6.3 ila 6.4 inç arasında bir ekran olacağı söyleniyor. Bu OLED ekranın çözünürlüğü ise 1.5K olacak. Pro modelinin aksine standart model düz bir ekrana sahip olacak. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgiler Pro modelinde 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekran olacağını ortaya çıkarmıştı.

Telefonun 50 megapiksellik ana lensi bir Sony sensör kullanacak. Ona 3x optik zoom özelliğine sahip orta segment bir telefoto kamera eşlik edecek. Bunların yanında üçüncü bir lens daha olacak ama onun detayları henüz netlik kazanmış değil.

PlayStation 5 Pro Beklenenden Önce Çıkabilir