vivo X200 Pro’nun Yonga Seti Belli Oldu

Vivo X200 Pro

vivo’nun merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu vivo X200 Pro’nun hangi yonga setini kullanacağı netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi ekim ayı akıllı telefon dünyası için dolu dolu geçecek. Hem Qualcomm hem de MediaTek yeni nesil yonga setlerini ekim ayı başında piyasaya sürecek. Bu yonga setlerinin çıkışıyla birlikte, merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonlar da üst üste gelmeye başlayacak. Bu telefonlar arasında vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonları vivo X200 ve X200 Pro da olacak.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan afiş sayesinde 14 Ekim’de resmi olarak tanıtılacağını bildiğimiz vivo X200 Pro, bu hafta hem Geekbench’te hem de 3C’de görüldü. Bu iki kurumunda ortaya çıkan bilgiler, telefonun hangi yonga setini kullanacağının netlik kazanmasını sağladı. vivo X200 Pro daha önce gelen sızıntılarda da söylendiği gibi MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ten güç alacak. Öte yandan telefonun şarj hızı da belli oldu. 3C veri tabanında yer alan bilgilere göre telefonun şarj hızı 90W olacak.

Vivo X200 Mini 3

vivo X200 Pro gibi X200 ve X200+’ın da Dimensity 9400’le piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dimensity 9400’ün yine aynı dönemde çıkacak Snapdragon 8 Gen 4’e yakın bir performans sunması bekleniyor.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre vivo X200 oldukça ince bir gövdeye sahip olacak. X200’ün kalınlığının 9 milimetrenin altında olacağı belirtiliyor. X200’ün ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak bunun 6.3 ila 6.4 inç arasında bir ekran olacağı söyleniyor. Bu OLED ekranın çözünürlüğü ise 1.5K olacak. Pro modelinin aksine standart model düz bir ekrana sahip olacak. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgiler Pro modelinde 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekran olacağını ortaya çıkarmıştı.

Telefonun 50 megapiksellik ana lensi bir Sony sensör kullanacak. Ona 3x optik zoom özelliğine sahip orta segment bir telefoto kamera eşlik edecek. Bunların yanında üçüncü bir lens daha olacak ama onun detayları henüz netlik kazanmış değil.

Samsung Galaxy S25’in Tanıtım Görselleri Sızdırıldı