Vivo X20 yüz tanıma özelliği ile gelecek!

vivo

Çin’in en önemli akıllı telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni modeli ortaya çıktı. İşte Vivo X20 hakkındaki son söylentiler ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının lokomotifi konumunda bulunan Çin, iç pazar hacmini genişletmeyi de sürdürüyor. Dünyadaki akıllı telefon kullanım oranının önemli bir bölümünü oluşturan ülkede, yerli firmalar arasında da kıyasıya bir rekabet söz konusu.

Çin pazarına şimdilik Huawei liderlik ediyor. Bu firmayı sırasıyla Oppo, Vivo ve Xiaomi takip ediyor. Ayrıca Oppo ve Vivo, global pazarda da ilk 5 arasında bulunan isimler olarak ön plana çıkmakta. Özellikle Vivo, son dönemde yaptığı atılımlarla global pazarda gelecek vaat eden üreticilerden biri olarak gösteriliyor.

Model yelpazesini genişletme konusunda da kararlı adımlar atan Vivo, şu aralar Vivo X20 isimli modeline odaklanmış durumda. Orta segmente hitap edecek bir model olan Vivo X20, özellikleri ile şimdiden merak konusu haline geldi.

Geçtiğimiz gün sızdırılan bazı yeni bilgilerde, Vivo X20’nin yüz tanıma teknolojisine de sahip olacağı iddia edildi. Vivo X20 yeni yüz tanıma teknolojisi sayesinde telefonun kilidini 0.1 saniyede açabilecek.

Bu telefon hakkındaki bir diğer iddia da cihazın SD 660 yonga seti ile geleceği üzerine. Qualcomm’un orta segmentteki en güçlü yonga setlerinden biri olan SD 660 performansıyla üst segment cihazlara kafa tutuyor.

Vivo X20’nin 6GB RAM ve 3500 mAh gücünde ortalamanın üstünde bir batarya ile geleceği de söylentiler arasında. Yine de bekleyip göreceğiz.