Galaxy Note 8 ön sipariş rakamları ile şaşırttı!

note 8 1

Samsung’un kısa süre önce tanıttığı ve önümüzdeki günlerde satışa sunmayı planladığı Galaxy Note 8, ön sipariş rakamları ile şaşkınlık yarattı.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung kısa süre önce yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8’i tanıtmıştı. Özel olarak düzenlenen bir etkinlikte tanıtılan Galaxy Note 8, Güney Koreli teknoloji devinin ilk çift kameralı amiral gemisi modeli olarak da ön plana çıkıyordu. Peki şimdilik ön sipariş sürecinde bulunan Note 8’in satışları nasıl gidiyor.

Hemen baştan belirtelim. Ülkemizdeki Note 8 ön sipariş rakamlarına dair bir bilgi paylaşılmış değil. Fakat 4999TL’lik bir etikete sahip olan telefonun, Türkiye gibi bir ülkede ön sipariş rekoru kırmasını beklemek de hayalperestlik olacaktır.

Peki diğer ülkelerde durum nasıl? Yani Galaxy Note 8 fiyatının şişirilmeden, normal kar marjlarıyla satışa sunulduğu Amerika ve Güney Kore’de son durum ne? Bu sorunun cevabı Samsung’un ilgili ülkelerdeki temsilcilerinden geldi.

Samsung Amerika tarafından yapılan açıklamada, Note 8’in şimdiye kadar ki en fazla ön sipariş alan Note modeli olduğu belirtildi. Buradaki yetkilileri sayı vermekten kaçındı.

Galaxy Note 8, Güney Kore’de ise rekora koşuyor. Note serisinin yeni cihazı ilk gününde 395.000’in üzerinde ön sipariş aldı. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Note 7, 13 günlük ön sipariş sürecinde 370.000 adet satabilmişti.

Galaxy Note 8’in şimdiden en çok satan Note modeli olacağına kesin gözüyle bakılıyor.