vivo X Fold3 Pro’nun Özellikleri Belli Oldu

vivo X Fold3 Pro

vivo’nun çok yakında tanıtacağı yeni katlanabilir telefonları vivo X Fold3 ve vivo X Fold3 Pro’nun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Katlanabilir telefon alanında en aktif şirketlerden biri olan vivo, çok yakında katlanabilir telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Şirketin yeni katlanabilir telefonları vivo X Fold3 ve X Fold3 Pro’yu çok yakında piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu telefonların çıkışının yaklaşmasıyla birlikte bu telefonlara dair sızıntılar da üst üste gelmeye başladı. Birkaç gün önce gelen sızıntılar, vivo X Fold3 serisinin Snadpragon 8 Gen 3 yonga setini kullanan ilk katlanabilir telefonlar olacağını ortaya çıkardı. Ancak gelen son bilgiler, Snapdragon 8 Gen 3’ün sadece vivo X Fold3 Pro’da kullanılacağını gösteriyor. Standart model ise Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacak.

Öte yandan vivo X Fold3 Pro’nun kamera özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens ile 64 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Standart modelde ise her üç lensin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor.

vivo X Fold3 ve X Fold3 Pro’nun tam olarak ne zaman tanıtılacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak şu ana kadar gelen bilgiler, vivo’nun yeni katlanabilir telefonlarını bu ay bitmeden tanıtacağına işaret ediyor. Gelişmeler için takipte kalın.

vivo X Fold3 Pro

Elon Musk, OpenAI’ın Peşini Bırakmıyor