vivo X Fold3 Performans Testinde Görüldü

vivo X Fold3 Pro

vivo’nun bu ay bitmeden resmi olarak tanıtacağı yeni katlanabilir telefonu vivo X Fold3, Geekbench performans testinde görüldü.

Her yıl katlanabilir telefonlarına yenilerini ekleyerek bu alanda en etkili şirketlerden birine dönüşen vivo, çok yakında iki yeni katlanabilir telefonu daha kullanıcılarla buluşturacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, vivo X Fold3 ve X Fold3 Pro’nun 26 Mart’ta resmi olarak tanıtılacağını ortaya çıkarmıştı.

vivo’nun 26 Mart’ta gerçekleştireceği lansman etkinliğini için meraklı bekleyiş sürerken, vivo X Fold3 yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Telefon bu kez de Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerine dair yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

vivo X Fold3 Pro, Snadpragon 8 Gen 3 yonga setini kullanan ilk katlanabilir telefon olurken, bugün Geekbench’te görülen standart model, Snapdragon 8 Gen 2’den güç alıyor. Performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun 16 GB RAM’e sahip versiyonunun tek çekirdekli testten 2008, çok çekirdekli testten ise 5490 puan aldığı görülüyor.

Standart model de Pro modeli de 6.53 içnlik AMOLED bir dış ekrana ve 8.03 inçlik katlanabilir bir iç ekrana sahip olacak. Pro modelinin üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens ile 64 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Standart modelde ise her üç lensin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor.

X Fold3, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Pro modelinde ise batarya kapasitesi 5800 mAh’a çıkacak. Gelen bilgiler, X Fold3 Pro’nun 120 W hızlı şarj ve 50 W kablosuz şarj özelliğine sahip olacağını gösteriyor.

vivo X Fold3

ASUS Zenfone 11 Ultra Resmen Tanıtıldı