Motorola Yeni Telefonunun Tanıtım Tarihini Açıkladı

Motorola Edge 50 Pro

Son olarak Moto G serisinin 2024 modellerini kullanıcılarla buluşturan Motorola, çok yakında yeni bir akıllı telefon daha tanıtacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Edge ve Razr gibi serilerine yeni modeller ekleyen Motorola, 2024’e daha sessiz başlamış olsa da bu durum yavaş yavaş değişiyor. Moto G (2024) ve Moto G Power 5G (2024)’ü kısa süre önce piyasaya süren şirketin bu hafta yaptığı paylaşım, önümüzdeki ayın başında yeni bir Motorola akıllı telefonun daha resmi olarak tanıtılacağını ortaya çıkardı. Zira şirket tarafından basına gönderilen afişlerde, 3 Nisan’da yeni bir telefon tanıtacakları söyleniyor. Şirket, bu yeni modelin ne olabileceği hakkında ise herhangi bir detay paylaşmadı.

Motorola

Motorola bu yeni telefonun ne olacağıyla ilgili bir bilgi paylaşmamış olsa da tahminler bu modelin Edge 50 Pro olacağı yönünde. Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta bu telefonun farklı renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni görselleri internete sızdırılmıştı. Son dönemde Moto G serisi dışında sızıntılara konu olan tek Motorola telefonunun Edge 50 Pro olması, 3 Nisan’da tanıtılacak telefonun o olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Edge 50 Pro’nun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Daha önce gelen bilgilere göre telefon 6.7 inçlik, kenarlardan kıvrımlı bir ekrana sahip olacak. Telefonun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alması bekleniyor. Bu yonga setine 12 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Öte yandan telefonun 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı ve bu bataryada 125 W hızlı şarj ile 50 W kablosuz şarj özelliklerinin bulunacağı da gelen bilgiler arasında.

ASUS Zenfone 11 Ultra Resmen Tanıtıldı