Vivo X Fold Plus özellikleri yavaş yavaş netleşiyor

vivo

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun yeni katlanabilir akıllı telefon modeli olması beklenen Vivo X Fold Plus’ın özellikleri, günden güne netleşmeye devam ediyor.

Vivo X Fold Plus özellikleri yavaş yavaş netleşiyor. Katlanabilir akıllı telefon sektörü her geçen gün biraz daha büyümeye devam ediyor. İlk zamanlar Samsung’un çabası ve Motorola’nın ona rekabetiyle gelişen katlanabilir akıllı telefon pazarı, artık neredeyse her markadan en az bir modele ev sahipliği yapıyor. Tabi burada en çok beklenen ismin her zaman olduğu gibi Apple olduğunu, bununla birlikte Amerikalı teknoloji devinin henüz katlanabilir akıllı telefon modeline ilişkin ciddi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.

vivo katlanabilir telefon

Peki diğer markalar bu konuda ne yapıyor? Aslında, Apple hariç neredeyse her markanın bir şekilde katlanabilir akıllı telefon üzerine çalıştığını söyleyebiliriz ki onlardan biri de Vivo. Çinli teknoloji şirketine yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Vivo çok kısa bir süre içerisinde Vivo X Fold Plus ismini verdiği katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtabilir.

vivo 1

Vivo X Fold Plus özellikleri yavaş yavaş netleşiyor

Yakın zamana kadar isminin X Fold S olacağı düşünülen bu telefonun, artık X Fold Plus olarak isimlendirilmesi tanıtım tarihinin yaklaşması nedeniyle sızıntıların güçlenmesi olarak değerlendiriliyor.

Vivo X Fold 2

Öte yandan bugün paylaşılan yeni bilgiler cihazın en temel özelliklerinden birkaçını daha gözler önüne serdi. Sızıntılara göre Vivo X Fold Plus gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak. Katlanabilir akıllı telefonun arka yüzeyinde 50MP + 48MP + 12MP + 8MP’lik 4’lü bir kamera kurulumu bulunacak. Telefonun ön yüzeyinde yer alacak olan selfie kamerasının çözünürlüğü ise 16MP olacak.

Bunun yanında telefonun batarya bilgilerine ilişkin de bilgi paylaşımı yapan duyum hesaplarına göre, Vivo X Fold Plus elektriksel gücünü 4700mAh’lık bataryasından alacak ve bu batarya da 80W’a kadar hızlı şarj desteği sunacak. Son olarak, cihazın fiyatı ya da çıkış tarihi konusunda şimdilik kesin bir bilginin bulunmadığını da aktaralım.

Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisine üç günlük pause verdi!