vivo V30 Pro’nun Çıkış Tarihi ve Özellikleri Netlik Kazandı

vivo V30

Kısa süre önce piyasaya sürülen vivo V30 serisinin yeni üyesi vivo V30 Pro’nun çıkış tarihi ve teknik özellikleri netlik kazandı. Telefon çok yakında piyasaya sürülecek.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, popüler vivo V serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi şirket, merakla beklenen vivo V30 ve vivo V30 Lite’yi kısa süre önce piyasaya sürdü. Ancak vivo V30 serisi henüz tamamlanmış değil. Çünkü bu seriye çok yakında bir de Pro modeli eklenecek. Son dönemde çok sayıda sızıntıya konu olan vivo V30 Pro, çok yakında piyasaya sürülecek.

vivo bugün yaptığı paylaşımla V30 Pro’nun çıkış tarihini resmen duyurdu. Merakla beklenen telefonun lansmanı 28 Şubat’ta Tayland’da yapılacak. Telefon kısa süre sonra raflardaki yerini alacak.

vivo V30 Pro

Öte yandan vivo’nun telefonun resmi internet sayfasını yayına almasıyla birlikte telefonun teknik özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı. Bildiğiniz gibi vivo V30 da V30 Lite de Qualcomm’un Snapdragon yonga setlerinden kullanıyordu. Pro modeli ise önemli bir değişikliğe giderek MediaTek’in bir yonga setini kullanacak. Telefon, MediaTek’in Dimensity 8200 yonga setinden güç alacak.

vivo V30 Pro, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. FHD çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Maksimum parlaklığı ise 2800 nit. Telefonda Dimensity 8200 yonga setine 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun batarya kapasitesi ise 5000 mAh.

V30 Pro’nun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik VCS bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik telefoto kamera ile 50 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası da aynı şekilde 50 megapiksel olacak.

Oppo Reno12 Serisi Hakkında İlk Detaylar