Vivo NEX S’in özellikleri netlik kazandı

Vivo NEX

vivo NEX’ten sonra NEX S’in de teknik özellikleri netlik kazandı. Her iki telefon da önümüzdeki hafta resmen tanıtılacak.

Bildiğiniz gibi vivo, MWC 2018’de APEX adıyla tanıttığı konsept telefonu vivo NEX‘i önümüzdeki hafta resmen tanıtacak. Bugüne kadar gelen sızıntılar vivo’nun yeni telefonunu üç farklı versiyonla satışa çıkaracağını büyük ölçüde kesinleştirdi. Bu üç versiyon NEX, NEX S ve NEX A olacak. Snapdragon 845 kullanan NEX, vivo’nun yeni amiral gemisi olacak. Snapdragon 710 kullanacağı söylenen NEX S ve NEX A ise kullanıcılara daha bütçe dostu alternatifler sunacak.

vivo NEX S, %100 ekran/gövde oranıyla dikkat çekiyor

NEX’in özelliklerinin büyük ölçüde netlik kazanmasının ardından, şimdi de NEX S’in özellikleri hakkında merak edilen detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre NEX S, FHD+ çözünürlükte 6.01 inç ekrana sahip. Telefonun selfie kamerası gövdeye saklı olduğu için ekran/gövde oranı %100 olacak. Bu da NEX modellerinin telefon dünyası için devrim niteliğinde olacağını gösteriyor.

Vivo NEX

Kameralardan söz açılmışken, telefonun gövdeye saklı selfie kamerası 24 megapiksel olacak. Arka panelde ise 20 + 16 megapiksel çift kamera bulunuyor. Daha önce belirttiğimiz gibi Snapdragon 710 yonga seti kullanacak telefonun teknik özellikleri arasında 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 3320 mAh batarya bulunuyor.

BlackBerry Key2’nin basın görselleri sızdırıldı

12 Haziran‘da düzenlenecek olan etkinlikle resmen tanıtılacak NEX, NEX S ve NEX A’nın Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle satışa sunulacağı söyleniyor.