Vivo V25 Pro özellikleri ortaya çıktı

vivo

Çinli teknoloji şirketi Vivo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefonu Vivo V25 Pro’nun özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Vivo V25 Pro özellikleri ortaya çıktı. Vivo, şu sıralar oldukça sıra dışı tasarıma sahip yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor. Çinli teknoloji şirketine yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre Vivo V25 Pro ismiyle anılan yeni telefon oldukça kısa bir süre içerisinde resmen tanıtılacak. Bununla birlikte Vivo V25 Pro’nun görüntüsü ve özellikleri da sızdırılmaya devam ediyor.

vivo3

Bugüne gelen yeni bilgilere göre telefonun ön yüzeyinde 6,56 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran bulunacağı kesinleşti. 120Hz yenileme hızına sahip olması beklenen bu ekranın üst kısmında ise 32MP’lik bir selfie kamerası yer alacak. Telefonun arka kısmında bulunan küçük kamera adasında ise 50MP + 12MP + 2MP’lik üçlü bir yapı bulunacak.

vivo 4

Vivo V25 Pro özellikleri ortaya çıktı

Gücünü MediaTek Dimensity 1300 yonga setinden alacak olan Vivo V25 Pro bu yönüyle orta segment bir telefon olarak karşımıza çıkacak. Bellek ve depolama seçenekleri olarak hangi versiyonlarının olacağı tam olarak netleşmeyen telefonun en yüksek 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanıyla gelmesi bekleniyor.

vivo

Vivo V25 Pro’yu rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise, kuşkusuz arka paneli olacak. Işığa göre birçok farklı renk alabilen bu arka panel, telefona fark katan bir özellik olacak. Çinli kaynaklardan alınan bilgilere göre telefonun 18 Ağustos’ta tanıtılması, fiyatının ise 500 dolar civarı olması bekleniyor.

Redmi K50S Pro özellikleri netleşmeye devam ediyor