vivo T3x Resmen Tanıtıldı

vivo T3x

vivo yeni orta segment telefonu vivo T3x’i resmi olarak tanıttı. Telefon Qualcomm’un Snapdragon 6 Gen 1 yonga setini kullanıyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket bu hafta da orta segment telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan vivo T3x, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

vivo’nun yeni orta segment telefonu, Qualcomm’un Snadpragon 6 Gen 1 yonga setini kullanıyor. Orta segment telefonlarda görmeye alışık olduğumuz bu yonga setine tercihe göre 4 ya da 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanında 128 ya da 256 GB olmak üzere iki farklı seçenek var. Ancak telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor.

vivo T3x 1

vivo T3x, 6.72 inçlik LCD bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın maksimum parlaklığı ise 1000 nit. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 8 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor.

Arka tarafa geldiğimizde ise karşımıza çift kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanıyor. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor.

Telefon, Android 14 tabanlı Funtouch OS 14 işletim sistemini kullanıyor. vivo T3x, 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip. vivo bu bataryanın oldukça uzun ömürlü olacağını ve 4 yıl sonra bile yüzde 80 kapasitesini koruyacağını söylüyor. Telefonun şarj hızı ise 44 W.

T3x’in 4/128 GB’lık versiyonu yaklaşık 161 dolara, 8/256 GB’lık versiyonu ise yaklaşık 197 dolara satışa sunulacak.

Motorola Edge 50 Ultra Resmen Tanıtıldı