Vivo T3 Ultra Resmi Olarak Tanıtıldı

vivo T3 Ultra

vivo T3 serisi büyümeye devam ediyor. Bu seriden bugüne kadar çıkan en iddialı model olan vivo T3 Ultra, bugün resmi olarak tanıtıldı.

vivo T3 Pro’nun lansmanını bu ayın başında gerçekleştiren vivo, bugün bu seriye yeni bir model daha ekledi. Adında yer alan “Ultra” ibaresinden de anlaşılacağı üzere bu serinin en dikkat çekici modeli olan vivo T3 Ultra, bugün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

vivo T3 Ultra, daha önce gelen sızıntılarda da söylendiği gibi MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alıyor. Bu yonga seti T3 Ultra’yı bu serideki en güçlü model yapıyor yapmasına ama tabii bu fiyat etiketini de yukarı çekiyor. vivo T3 Ultra, Pro modelinden neredeyse 80 dolar daha pahalı.

Vivo T3 Ultra 2

vivo T3 Ultra, 6.78 inçlik kıvrımlı bir AMOLED ekrana sahip. 1.5K çözünürlükteki bu ekranın maksimum parlaklığı 4500 nit. Yenilenme hızı ise 120 Hz. Ekranın üzerinde 50 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise bizi çift arka kamera karşılıyor. Bu çift arka kameranın ana lensi 50 megapiksellik, OIS destekli Sony IMX921. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor.

Telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 80W. İşletim sistemi ise tahmin edebileceğiniz gibi Android 14. Telefonun 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 380 dolara, 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip en üst versiyonu ise 430 dolara satışa sunulacak.

PlayStation 5 Pro Tanıtıldı; Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı