Apple Ucuz Vision Pro Çıkarmak İstiyor

vision pro 3

Daha önce yayınlanan raporlarda ucuz Vision Pro’dan bahsedilmişti. Yeni bir dedikodu bu modelin yolda olduğunu bir daha onayladı. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım…

İsimsiz endüstri kaynaklarına dayandırılan ve Güney Kore medyasında paylaşılan bir habere göre Apple ucuz Vision Pro çıkarmayı planlıyor. Şirket bu modelle daha fazla tüketiciye ulaşmayı amaçlıyor. Ancak bunun dışında raporda başka bir şeyden bahsedilmemiş. Yeni iddia eski raporları doğrulamış oluyor. Uygun fiyatlı gözlüğün ne zaman çıkacağı belirsiz. Çünkü bu konuda birbirinden farklı söylentiler var. Bazı rivayetlerde ucuz Vision Pro’nun 2025’te Vision Pro 2’den önce satışa sunulacağı ifade ediliyor. Fakat cihazın Vision Pro 2’le birlikte en erken 2026’da çıkacağına yönelik dedikodular var. Ortada karışık söylentileri göz önüne alırsak bir yorumda bulunmamız çok zor.

Ucuz Vision Pro

Güney Kore medyasından Sisa Journal dergisine göre LG ve Samsung, Tandem OLED teknolojisine sahip mikro-OLED ekran prototipi üretmeyi başardı. Bu durum mikro-OLED ekranın ileride Vision Pro’da kullanılabileceği söylentilerine neden oldu. Tandem mikro-OLED ekranın ne zaman seri üretime gireceği belirsiz. Kaynak bu yeni teknolojinin ticari hale gelmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu vurguluyor. Vision Pro 2‘nin 2026 sonlarında çıkması bekleniyor. Belki o zamana kadar gerekli adımlar atılabilir ve Tandem mikro-OLED Vision Pro 2’ye yetişebilir.

Tandem OLED teknolojisi iki OLED panelden oluşuyor. Tek katmanlı OLED ekranlara kıyasla daha fazla parlaklık, daha iyi güç verimliliği ve daha uzun kullanım ömrü sunuyor.

Apple iOS 18.1 Sürümüyle Kendi İçinde Bir İlke İmza Atacak