Vivo T2 çıkış tarihi ertelendi

vivo S15

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Vivo tarafından geliştirilen T2 modeli, bir kez daha lansman erteleme haberiyle gündeme geldi.

Vivo T2 çıkış tarihi ertelendi.  Vivo, özellikle son birkaç yıldır son derece başarılı işler çıkarıyor. Yeni bir akıllı telefon almak ancak malzeme kalitesinden biraz ödün vererek de olsa, günümüz özelliklerini taşıyan uygun fiyatlı bir cihaz bulmak isteyenlerin ilk aklına gelen isimlerden biri olan Vivo, bu yönüyle fiyat performans markası olarak da ün yapmaya başladı.

vivo 4

Ancak Çinli teknoloji şirketinde son zamanlarda ters giden bir şeyler var. Hatırlanacağı üzere markanın yeni akıllı telefon modeli Vivo T2, normal şartlar altında 23 Mayıs’ta gerçekleşecek bir lansmanla tanıtılacaktı. Ancak Vivo sebep hakkında herhangi detaylı bir bilgi vermeksizin, lansmanın 6 Haziran’a yani bugüne ertelendiğini duyurmuştu.

vivo 1

Vivo T2 çıkış tarihi ertelendi

Çinli şirketin yeni modelini merakla bekleyen kullanıcılar ise, bugüne bir kez daha hayal kırıklığıyla uyandılar. Çünkü Vivo geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla bugün gerçekleşmesi gereken lansmanın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. İşin garibi, bu defa yeni lansman tarihinin ne zaman olacağı yönünde de herhangi bir bilgi verilmedi.

vivo

İşte Vivo T2’nin bir aydan kısa bir süre içerisinde 2 defa lansman ertelemesi alması akıllarda büyük soru işaretleri doğurdu. Öte yandan bugüne kadar sızdırılan bilgilerde cihazın orta üst segment kategorisine ait bir cihaz olduğunu görmüştük. Bakalım Vivo, yeni lansman tarihi hakkında ne zaman bilgi verecek?

Akıllı telefon tamiri için yeni düzenleme