Vivo Z5 özellikleri kesinleşti

vivo z5

Vivo’nun önümüzdeki günlerde satışa sunacağı orta segmentteki yeni modelinin özellikleri kesinleşti. İşte Vivo Z5 özellikleri ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Vivo, şu aralar orta segmentteki yeni modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Bu haftanın başlarında Vivo, yeni modeli Z5 için bazı görseller paylaşmıştı. Şimdi ise telefonun özellikleri belli oldu.

Çinli üreticinin orta segmentteki yeni modeli Vivo Z5, günü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 712 yonga setinden alacak. Bu yonganın orta segmentin en güçlüsü olduğuna dikkat çekmek gerekiyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan modelin dahili depolama alanı ise 128GB.

Super AMOLED ekranla gelecek olan telefonda ekran altı parmak izi okuyucusu özelliği de bulunacak. 32MP selfie kamerasıyla dikkat çeken Z5’in arka tarafında da 3’lü kamera modülü yer alacak. 48MP’lik ana kameraya geniş açı ve derinlik sensorlerinin eşlik edeceği söyleniyor.

4500 mAh kapasitesine sahip ortalamanın hayli üzerinde bir bataryadan beslenecek olan telefon 22.5W’lık hızlı şarj teknolojisini de destekleyecek.

31 Temmuz’da resmiyet kazanacak olan modelin, fiyatı, satışa sunulacağı ülkeler ve çıkış tarihi de aynı tarihte netleşecek.

Samsung Fold çıkış tarihi netleşti