Vivo Z5 tanıtım tarihi netleşti

vivo z5

Yaklaşık olarak 2 hafta önce V1921A model numarasıyla TENAA’da ortaya çıkan Vivo Z5 sonunda resmiyet kazanıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Vivo model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yaklaşık olarak 2 hafta önce Çinli üreticinin yeni modeli V1921A model numarası ile TENAA’da ortaya çıkmıştı. Nitekim bu modelin 31 Temmuz’da Pekin’de düzenlenecek olan etkinlikle resmiyete kavuşacağı belirtildi.

Vivo, bu ayın sonunda yani 31 Temmuz’da düzenleyeceği özel etkinlikle Z5 modelini görücüye çıkaracak. Peki şimdiye kadar Vivo Z5 hakkında sızdırılan bilgiler neler, dilerseniz bunlara bir göz atalım.

İşte Z5’in özellikleri!

Sızdırılan son raporlarda Z5’in ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisi ile geleceği belirtilmişti. FHD+ çözünürlükte 6.38 inçlik AMOLED bir ekranla gelecek olan telefon modern bir tasarım çizgisine sahip olacak.

Telefonun arka tarafında 48MP + 8MP + 2MP’den oluşan 3’lü ana kamera modülünün yer alması bekleniyor.

2.3GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir yonga setinden güç alacak olan telefon kullanıcı isteğine göre 6GB ve 8GB RAM opsiyonlarıyla gelecek. Aynı şekilde dahili depolama tarafında da 64GB, 128GB ve 256GB’lık 3 farklı seçenek bulunacak.

4420 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenecek olan Vivo Z5, 18W hızlı şarj desteği de sunacak.

Telefonun fiyatı ise 31 Temmuz’da gerçekleşecek olan etkinlikte ortaya çıkacak.

Samsung Japonya yüzünden zor durumda