vivo Pad3 Piyasaya Sürüldü

vivo Pad3

vivo, yeni tableti vivo Pad3’ü resmi olarak tanıttı. Mart ayında çıkan Pro modelinin aksine standart model Qualcomm’un yonga setini kullanıyor.

Çinli teknoloji devi vivo daha çok akıllı telefonlarıyla gündeme geliyor olsa da zaman zaman dikkat çekici tabletlere de imza atıyor. Nitekim şirket bu hafta yeni bir tableti daha kullanıcıların beğenisine sundu. Bir süredir gündemde olan vivo Pad3, bu hafta resmi olarak tanıtıldı.

Hatırlarsanız şirket vivo Pad3 Pro’yu mart ayında piyasaya sürmüştü. Pad3 ise adından da anlaşılacağı üzere bu serinin standart modeli. Bu yüzden Pro’ya kıyasla daha mütevazı teknik özelliklere sahip. MediaTek’in Dimensity 9300 yonga setini kullanan Pro modelinin aksine standart model Qualcomm’un Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Tabletin en üst versiyonunda bu yonga setine 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. En düşük versiyon ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla geliyor. Tabletin işletim sistemi ise Android tabanlı OriginOS 4.

 

vivo pad3

vivo Pad3, 12.1 inçlik LCD bir ekrana sahip. 2800 x 1968p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 144 Hz. Maksimum parlaklığı ise 600 nit. Ekranın üzerinde 5 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Tabletin arka kamerası ise 8 megapiksel ki Pad3’nin en zayıf kaldığı noktalardan birisi kamerası.

vivo’nun yeni tableti 10.000 mAh’lık etkileyici bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 44 W. Tabletin diğer dikkat çekici özellikleri arasında 6 hoparlörü, 3D panaromik ses sistemi, 3D ısı dağıtma sistemi ve ray tracing desteği yer alıyor.

Tablette vivo Pencil2s elektronik kalem ve Smart Touch Keyboard klavye desteği bulunuyor. Ama bu iki aparat da ayrı satılıyor.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor