Vivo NEX Fold bu yıl geliyor! İşte detaylar

Vivo NEX Fold bu yıl geliyor! İşte detaylar

Mi MIX, Xiaomi için ne anlama geliyorsa NEX de, Vivo için o anlamı taşıyor. Geçen hafta, Vivo’nun bir tanesi vivo NEX Fold olarak adlandırılacak olan bir dizi NEX cihazı için ticari marka başvurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise katlanabilir cihazın bu yıl piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Ice Universe‘e göre, bir sonraki Vivo NEX telefonu, 2019 NEX 3/NEX 3 5G’nin beklenen halefi olan NEX 5 olmayacak. Bunun yerine, üreticinin ilk katlanabilir cihazı olan vivo NEX Fold geliyor. NEX Fold’un geleceğini onaylayan kişiler birden fazla. Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young, bir tweete verdiği bu cihazın gelişine değindi. Cihazın panel boyutu açısından en büyük katlanır katlanır cihaz olması bekleniyor. Bu, iç ekranının sırasıyla 8.01 inç ve 8.0 inç olan Mi MIX Fold ve Huawei Mate X2’den daha büyük olacağı anlamına geliyor. Ayrıca cihazın Ocak ayında beklendiği de ortaya çıktı. Ancak yine de lansman tarihi hakkında şu an net bir şey demek zor.

Vivo NEX Fold bu yıl geliyor! İşte detaylar

NEX Fold aslında bu yıl piyasaya sürülebilir ancak Ocak ayına kadar satın alma işlemleri gerçekleşmeyecek. Ayrıca, Ocak ayında, büyük olasılıkla CES 2022’de küresel bir lansmandan önce bu yıl Çin’de ilk kez piyasaya sürülmesi olasılığı da var. Katlanır bir tasarıma sahip olmak dışında, NEX Fold hakkında bildiğimiz pek bir şey yok. Ancak, lansmanı yaklaştıkça daha fazla ayrıntının ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Bilim insanları uzun yaşamanın sırlarını açıkladı: Bunları mutlaka uygulayın