Huawei Band 6 Pro ve daha fazlası bu ay piyasaya sürülecek

Huawei Band 6 Pro ve daha fazlası bu ay piyasaya sürülecek

Huawei’nin bu ay bir avuç ürün piyasaya sürmesi bekleniyor. Çoğu kişi Huawei P50 serisinin gelmesini dört gözle beklerken, bir kaynak başka ilginç ürünlerin de geleceğini ortaya çıkardı. Huawei bu ay Huawei Band 6 Pro ve çocuklar için tablet gibi ürünleriyle gelecek.

Huawei ile ilgili raporlar ve haberlerle tanınan bir Çinli Weibo hesabı Huawei’nin bu ay piyasaya sürmeyi planladığı ürünlerden bazılarını sızdırdı. Bunların arasında iki giyilebilir cihaz var: Huawei Band 6 Pro ve Huawei Çocuk Saati 4X ProStandart. Duyurulmasından sadece üç ay sonra geleceği için Huawei Band 6 Pro konusunda oldukça hızlı davranmış diyebiliriz. Ancak, Çocuk Saati 4X geçen Temmuz ayında piyasaya sürüldü, bu nedenle bir halefi uzun süredir bekleniyordu.

Huawei Band 6 Pro ve daha fazlası bu ay piyasaya sürülecek

Huawei, Mayıs ayında Echo Show 5’in çocuk versiyonunu açıklayan Amazon’un izinden giderek çocuklar için akıllı bir ekran da duyuracak. Smart Screen S serisi de profesyonel bir model alırken, Smart Screen X serisi yeni bir boyuta gelecek. Haberi sızdıran kişi, Huawei’nin bu ay yeni dizüstü bilgisayarları duyurmayacağını da ekliyor. Bu nedenle, yeni MateBook modellerini dört gözle bekliyorsanız, bir süre daha hayal kırıklığı yaşamanız muhtemel. Bu ürünlerin tamamı tek bir etkinlikte mi duyurulacak, yoksa ayrı duyuruları mı olacak bilmiyoruz. Ancak daha fazla detay ortaya çıktığında mutlaka paylaşacağız.

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın Türkiye’de: Yılın en büyük olayı