Vivo Nex 3 yüzde 100 ekran kasa oranı ile gelebilir!

Vivo Nex 3

Vivo firması yeni telefonu Vivo Nex 3 ile telefon tarihinde bir ilki gerçekleştirebilir. Söylenenlere göre; Nex 3 %100 ekran kasa oranı ile gelecek.

Çin menşeli Vivo firması önümüzdeki günlerde yeni telefonu ile karşımıza çıkacak. Orta segmenti hedef alan ve anavatanında oldukça popüler olan Vivo’nun, 2019 yılında bir ilke imza atacağı söyleniyor. Sızıntı devi Ice Universe, Vivo’nun bu yılın sonlarına doğru Nex 3 modelini tanıtacağını iddia ediyor.

Ice Universe’in iddiasına göre; Nex 3 modeli tam yüzde 100 ekran kasa oranına sahip olacak. Bu zamana kadar maksimumda bu oran yüzde 90’lara kadar çıkabilmişti. Vivo görünüşe göre telefonun ön bölümünde sadece ama sadece ekrana yer verecek.

Bu ekranın çerçeveleri olmayacak. Çerçevesiz ekranın kırılma olasılığı yüksek olduğundan firmanın bu ekranı farklı bir madde ile kaplamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy Fold çıkış tarihi kesinleşti!

Nex 3 modelinin şimdilik özellikleri bilinmiyor. Ancak Vivo büyük ses getirmek istiyorsa bu modelde Qualcomm’un yeni yonga seti Snapdragon 855 Plus’a ve 8 GB RAM’e yer verir. Muhtemelen telefonun ön kamerası ya döner mekanizmalı olacak ya da pop-up şeklinde olacak.

Vivo Nex 3