Vivaldi reklam engelleme özelliği kazanıyor

vivaldi reklam engelleme özelliği1

Aktif internet tarayıcıları içerisinde yer alan vivaldi reklam engelleme özelliği ile gündeme geliyor. İşte vivaldi kullanıcılarını şaşırtacak özellikler.

Son zamanlarda güvenlik açısından iyi bir performans sergileyen bir vivaldi reklam engelleme özelliği ile0 bunu daha ileri noktalara taşımak istiyor. Şirket reklam engelleyici yazılımlar ile birlikte önemli bir başarı yakalayacak gibi görünüyor. Bilindiği üzere reklam engelleme yazılımları şimdilerde tarayıcılar tarafından çok fazla tercih ediliyor.

Vivaldi reklam karşıtı politika izliyor

Dünyanın tercih edilen önemli araçlardan bir tanesi olarak bilinen vivaldi kararlı bir sürüm ile test ediliyor. Şirketin asıl amacı ise kısa bir süre içerisinde üçüncü taraf reklam ekleme eklentisine ihtiyaç duymadan reklamları kaldırabilmek.

vivaldi reklam engelleme özelliği yeni1

Genel olarak reklamların çok önemli bir gelir kaynağı olduğu bilinse bile, yine de veri güvenliğini bu durum tehlikeye atıyo. Vivaldi böyle sorunların yaşanmaması için entegre reklam engelleyicisi kullanma kararı aldı. Bu sistemin geliştirilmesinde kuruluşun geliştirici ekibi önemli bir rol oynuyor.

Henüz test aşamasında olan reklam engelleme özelliği bir süre daha test edilmeye devam edilecek. Kararlı sürümünün güncellenmesi ile birlikte, reklam engelleme özelliği bütün kullanıcıların hizmetine verilmiş olacak. Bu sayede kuruluş, daha fazla kişi tarafından kullanılmak istiyor. Google gibi şirketlerin reklam politikalarındaki aksaklıklar göz önüne alındığında, şirketin büyük bir başarı yakalayacağı tahmin ediliyor. Sizce vivaldi bu stratejisi ile kullanıcı sayısını artırabilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.