Razer Chroma Vivaldi’ye geldi!

Razer Chroma

Razer Chroma özelliği Vivaldi 2.5 güncellemesi ile internet tarayıcısına da geldi. Peki, Razer Chroma özelliği Vivaldi’de nasıl çalışıyor?

Oyuncu ekipmanları üreten Razer, geçtiğimiz yıllarda Chroma adını verdiği özelliği kullanıma sunmuştu. Chroma destekli ürünlerini RGB ile ışıklandıran ve bu ışıkları yazılımlar ile çok güzel bir şekilde yönetme imkanı sunan firma, şimdi de internet tarayıcısına gözünü dikti. Firefox ekibinden ayrılanların oluşturduğu Vivaldi tarayıcısı, bugün aldığı 2.5 güncellemesi ile Chroma özelliğine kavuştu.

Razer Chroma Vivaldi’de nasıl deneyim sunuyor?

Chroma entegrasyonuyla; Vivaldi kullanıcıları artık ziyaret ettiğini web sitelerinin renklerini dinamik olarak senkronize eden aydınlatma efektleriyle Chroma özellikli firmanın cihazlarına yansıtabilecek. Windows, macOS ve Linux için çıkan Vivaldi 2.5 sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Android için Google Chrome karanlık tema ile güncellendi!

Ancak şu an RGB renkleri değiştirme özelliği sadece Windows platformunda çalışıyor. Muhtemelen de sadece Windows’a özgü kalacak. Bu özelliği etkinleştirmek için Vivaldi>Ayarlar>Tema bölümününden yeni entegrasyonu etkinleştirebilirsiniz.

Chroma