Swipe Night dizisinin uluslararası yayını ileriye alındı

swipe night1

Tinder tarafından yayınlanan Swipe Night isimli dizi hakkında pek iyi haberler gelmiyor. İşte detaylar.

Uzmanların sürekli olarak uyardığı salgın hastalıklar hayatın neredeyse her alanında yoğun etkiye sahip ve Swipe Night dizisi de bundan payını aldı. Tinder platformu tarafından kısa bir süre önce yayına alınan Swipe Night dizisi bir kıyamet macerası olarak geçiyor. Şirket bunu yapmak için doğru bir zaman olmadığını düşünüyor.

Tinder kendi dizisini durdurdu

bu dizide Dünyanın sonuna doğru giden bir grup arkadaşın maceraları anlatılıyor. Oyunun ana karakteri izleyiciler oluyor ve bütün kararlar da yine izleyicilere ait. Amerika’da 6 bölümlük sezon haftalık olarak yayınlanmıştı. Birçok kişi 2. Sezon ile ilgili taleplerde de bulunmuştu.

swipe night yeni1

Tüm dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü salgını nedeniyle dizinin devamının gelmeyeceği söylendi. Bu durum birçok kişiyi elbette üzdü. Dizi ile ilgili beklentiler yüksek olduğu için kimse kesilmesini istemedi. Corona gibi hastalıklar gerçekten de kıyamet senaryolarını andırıyor. Bu nedenle Tinder büyük bir korku yaratan bu hastalığa hassas yaklaşmaya çalışıyor.

Tinder tarafından yapılan açıklamalarda son günlerde ek korunma yöntemleri alınması gerektiği de ifade ediliyor. Şirket tarafından uygulamayı kullanan kişilere bazı bilgiler gönderildi. Bu bilgilerde kendi yüzünüze dokunmanız sakıncalı ise muhtemelen bir yabancının yüzüne dokunmak için harika bir zaman değil gibi ifadeler de yer alıyordu. Sizce şirketin aldığı bu kararlar doğru mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.