Vito ile yola çık, iPhone 6, iPad Air ve iPad Mini kazan

Mercedes Vİto ile yola çık

Mercedes-Benz Türk, Facebook HTA sayfasından başlattığı yeni oyunu “Vito ile Yola Çık” ile hem eğlendiriyor hem de birbirinden keyifli hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Mercedes Vİto ile yola çık

Tüm mobil cihazlarla  http://bit.ly/VitoileYolaCik adresi üzerinden “Vito ile Yola Çık” oyununu oynayabilecek katılımcılar, Türkiye turu yapan Mercedes-Benz Vito’ya eşlik ederek 30 şehri yaklaşık 30 dakikada sanal olarak gezebilecekler.

Oyucular ayrıca, animasyon Türkiye haritası üzerinde yapılan ziyaretlerde İstanbul’dan Trabzon’a, İzmir’den Mardin’e kadar pek çok şehir hakkında “nerede ne meşhur, hangi şehirde ne yenir, nereler görülebilir” gibi enteresan bilgileri de öğrenebilecekler.

Mercedes Vito ile yola çık

Oyuna katılanların hediyeleri kazanmak için tek yapmaları gereken ise karşılarına çıkan soruları yanıtlamak. Şehirleri gezenken, her şehir hakkında sorulan 5’er soruya doğru cevap vererek, görevleri yavaş yavaş tamamlayan oyuncular, doğru cevapladıkları her soru ile ve arkadaşlarını oyuna davet ederek puan kazanacaklar. Oyun süresi boyunca toplanan puanlar ile en yüksek puana ulaşan ilk 3 katılımcı; iPhone 6, iPad Air veya iPad Mini kazanma şansını yakalayacak.

Şükrü Saraçoğlu Stadı ile Türk Telekom Grubu işbirliği