Victorinox , çakı tasarımı için sözü tüketiciye bıraktı

Victorinox

Her yıl düzenlenen tasarım yarışmasında yüzlerce tasarımı değerlendiren Victorinox , en beğenilen çalışmaları ürünlerine uyguluyor. Sınırlı sayıda üretilen tasarım çakılar arasında bu yıl Kapadokya’da yer alıyor.

Victorinox , 62 ülkeden çok sayıda katılımcının yaratıcı fikirlerinin oylamaya sunulduğu yarışmada en çok oy alan 10 ülkenin en güzel mekanları seçildi. Çok sayıda fikirden sıyrılarak ilk ona giren tasarımlar arasında Kapadokya temalı çakılar koleksiyonun en beğenilen ve öne çıkan parçalarından biri oldu.

VictorinoxKapadokyaTasarimliCaki 1

Küçük tasarımlar büyük işler

Klasik çakı tasarım anlayışını bozan, yeni ve modern dokunuşlarla farklılığında öncüsü olan Victorinox, tasarımlarını farklı alternatifler yaratarak tüketicilerin zevkine bırakıyor.

 Samsung yine Apple ile dalga geçti

Anahtarlık halkası, cımbız, küçük bıçak, kürdan, makas, tırnak törpüsü, tornavida gibi fonksiyonları ile tüketiciye kolaylık sağlayarak beğenisini kazanan Çakılar; tasarımındaki farklılık, modernlik ve şıklık ile çakı serilerine yeni bir soluk getiriyor. 58 mm boyutu ve 21 gr ağırlığı ile her yere kolaylıkla sığarak, ihtiyaç duyulan her anda yardımcınız oluyor. 180 ülkede satışı başlanan çakılar piyasada sınırlı sayıda bulunuyor.