Galaxy S7 için ilginç konsept tasarım!

galaxy s7 konsept 2

Samsung’un sıradaki amiral gemisi Galaxy S7 için tasarımcılar harekete geçti bile. Firmanın mevcut tasarımlarından yola çıkılarak hazırlanan konsept tasarımların konusu bu sefer Galaxy S7 modeli oldu. Samsung Galaxy S7’nin konsept tasarımı haberimizde.

galaxy-s7-konsept-2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un akıllı telefon sektörü için hamlesi merakla bekleniyor. Galaxy S serisinin yeni üyesi olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy S7 modeli, şu sıralar çok sık gündeme geliyor. Teknik özellikleri, işlemci türleri gibi detaylarla haberlere konu olan cihazın tasarımına ilişkin henüz basına sızmış bir görsel yok. Ancak modelde magnezyum alaşımlı bir gövde olacağı daha önce paylaşılmıştı.

Şu sıralar amatör ve profesyonel tasarımcılar, Galaxy S7 ile meşgul oluyor. Hemen her gün yeni bir söylentinin ortaya çıktığı Galaxy S7 modeli hakkında konsept tasarımlar yayınlanmaya başladı. Bu tasarımlar Samsung tarafından onaylı değil. Tamamen gönüllü tasarımcılar tarafından hazırlanıyor.

3DFuture isimli internet sitesi ise en beğenilen konseptlerden birine imza attı. Köşeli hatlara sahip olan Galaxy S7’nin tasarımı, gerçek olmaya en yakın çizimlerden biri. Üstelik bu sefer ekranın yanları değil, üst ve alt kısmı eğimli düşünülmüş. Eğimin başlangıç ve bitiş noktaları ise keskin hatlarla belirlenmiş. Üst seviye bir telefon olduğu ilk bakışta anlaşılan bu tasarım hakkında sizin düşünceleriniz neler? Sizce Galaxy S7 böyle olursa beğenilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

samsung-galaxy-s7-konsept

Apple iPhone 6s’in satış rakamlarını şişiriyor mu?