Şimdi de Nightwatch filmi geliyor!

nightwatch

Sony sinema evrenini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda Spider-Man karakterinin tüm film haklarını elinde bulunduran Sony, Infinity War ile hikayenin tamamlanabilmesi için haklarını Marvel ile paylaşma kararı almıştı. Fakat bu karar Sony’nin Spider-Man karakterinden ve bu karakterle birlikte gelen diğer yan karakterlerden vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Kısa süre önce sürpriz bir şekilde Venom karakterini beyaz perdeye taşıyacağını açıklayan Sony, şimdi de Nightwatch karakteri için nabız yokluyor.

Venom’dan sonra Nightwatch da beyaz perdeye aktarılacak

Marvel evreninin sevilen karakterlerinden biri olan Nightwatch aslında o kadar köklü bir geçmişe sahip değil. İlk olarak 1993 yılında, Spider-Man çizgi romanıyla ortaya çıkan karakter, sonrasında diğer Avengers üyelerine de yardımcı olmuştu.

Dr. Kevin Trench’in ileri teknoloji zırhı sayesinde bir süper kahramana dönüşmesini konu edinecek olan filmde, diğer Marvel karakterlerinin olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Keza Nightwatch’ın süper kahramanlığa adım atmasında Spider-Man ve Captain America’nın önemli katkıları olmuştu.

Elbette Sony’nin çizgi romandaki hikayeyi birebir olarak beyaz perdeye aktarması pek mümkün olmayacaktır. Keza filmde Spider-Man bir şekilde görünse bile, Captain America’nın görünmesi pek ihtimal dahilinde değil.

Sony, filmin yönetmen koltuğuna Spike Lee’yi oturtmayı düşünüyormuş. En azından konu hakkındaki söylentiler bu yönde. Spike Lee ile ilk görüşmenin yapıldığı ve bu görüşmenin de olumlu geçtiği belirtiliyor. Filmin senaryosu içinse Cheo Hodari Coker ismi geçiyor.

Tüm dünyada büyük ses getiren Narcos, oyun oluyor