Venom filmi hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı!

venom

Marvel dünyasının en önemli kötü karakterlerinden biri olan Venom, beyaz perdeye geliyor. İşte 2018’de vizyona girecek Venom filmi hakkındaki ilk detaylar.

Spider-Man’in kullanım haklarını bazı şartlar çerçevesinde Marvel’a devreden Sony Pictures, rotasını başka karakterlere doğru çevirmiş durumda. Sony Pictures, kısa süre önce Spider-Man’in en büyük düşmanlarından biri olan Venom’a odaklanan yeni bir film üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Hatta Venom filminin vizyon tarihi bile sinema severlerle paylaşılmıştı.

Çekimleri Sony Pictures tarafından üstlenilen ve 5 Ekim 2018’de vizyona girecek olan Venom filmi ile ilgili ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şirketin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, filmin başrolünde Tom Hardy’nin olacağı belirtildi. Yani diğer bir değişle, Venom-Eddie Brock karakteri Tom Hardy tarafından canlandırılacak.

Tom Hardy daha önce de birçok yapımda önemli roller üstlenmişti. Usta oyuncu Mad Max Fury Road filminde Max Rockatansky, Inception’da Eames, The Dark Knight Rises’ta Bane ve The Revenant’ta da John Fitzgerald rolleri ile izleyicinin karşısına çıkmıştı.

1977 doğumlu İngiliz oyuncu, özellikle Christopher Nolan’ın yönettiği The Dark Knight Rises filminde canlandırdığı Bane rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bakalım Tom Hardy gerçek anlamda Venom karakterinin hakkını verebilecek mi? Bunu görmek için önümüzde uzun bir süre olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Öte yandan bu filmde Spider-Man’in görünüp görünmeyeceği de henüz netlik kazanmış değil. Zira Spider-Man’siz bir Venom filmi nasıl olur, orası da ayrı bir soru işareti.