Ve oyun severlerin beklediği gün geldi çattı

dying light 2 2

Uzun bir süredir oyun dünyasının gündemini meşgul eden, ha çıktı ha çıkacak diye adeta yolu gözlenen oyun sonunda satışa sunuldu.

Ve oyun severlerin beklediği gün geldi çattı. İlk oyunuyla beklenenin çok ötesinde bir başarıya imza atan, bunun üzerine hemen ikinci macera için kolları sıvatan Dying Light 2, aradan geçen yıllardan, onca badire ve ertelemeden sonra nihayet oyunseverlerin karşısına çıkmayı başardı.

2022 yılının en çok merak edilen yapımlarının başında gelen, yayıncılığını Techland Pobkishing’in, geliştiriciliğini ise Techland’ın üstlendiği bu açık dünya aksiyon oyunu an itibariyle PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC platformlarında oyunseverlerin beğenisin sunuldu.

Bununla birlikte, oyunun yapımcılarından gelen ışık hızındaki açıklamaya göre, bu maceraya hemen dahil olmak isteyen oyunseverlerin, bu oyunu oynamaya başlamadan önce muhakkak ilk gün yamasının indirilerek kurmaları gerektiğini de hatırlatalım.

Dying Light 2 Stay Human

Ve oyun severlerin beklediği gün geldi çattı

Dying Light 2 oyununun Türk oyuncusu için ayrı bir önemi daha var o da bu oyunun Türkçe dil desteğiyle birlikte geliyor olması. Bilindiği üzere her ne kadar bu alanda eskisi kadar kötü olmasa da hala, oyun dünyasının en önemli aktörlerinden biri olan, dünya genelinde en çok oyuncu barındıran ülkeler listesinde ilk sıralarda gelen ülkemiz, söz konusu dil desteği olduğunda hak ettiği ilgiyi göremiyor.

Ancak başta Techland olmak üzere birçok oyun yapımcısının bu konuyu eskiye nazaran çok daha ciddiye alması, yeni çıkacak oyunlarda artık bu sıkıntıları yaşamayacağımızı ya da en azından eskiye nazaran çok daha az yaşayacağımızı göstermesi açısından önemli.

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor