Dying Light’ın Hikayesi Hakkında İlk Detaylar

Dying Lighttan Yeni Oynanis Videosu

Önümüzdeki ay oyunseverlerle buluşacak olan yeni hayatta kalma oyunu Dying Light’ın hikayesi hakkında ilk detaylar Techland stüdyosu tarafından yayınlandı.

Call of Juarez ve Dead Island gibi başarılı serilerin yapımından sorumlu olan Techland stüdyosu tarafından geliştirilen yeni korku oyunu Dying Light‘ın çıkış tarihi yaklaşırken, oyun hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Dead Island’ın devam oyunu olarak yapımına başlanan fakat zamanla farklı özelliklere sahip yeni bir oyun haline gelen Dying Light’ın Dead Island serisindeki korku ve hayatta kalma unsurlarını koruyacağı biliniyor olsa da, oyunun hikayesi hakkında bilinenler oldukça kısıtlıydı.

Dying_Light

Şu ana kadar oyunun mekaniklerine ve parkour gibi yeni özelliklerine odaklanan Techland stüdyosu, nihayet oyunun hikayesi hakkında da ilk detayları oyunseverlerle paylaştı. Gizemli bir virüsün tüm dünyadaki insanları etkileyerek kana susamış yaratıklara dönüştürdüğü bir küresel kıyametin sonrasında geçen oyun, insanların bu yeni dünyanın tehlikelerine adapte olmasını ve yeni bir dünya düzeninin kurulmasını anlatıyor.

Bu yeni düzen içerisinde oluşan tehlikeleri sadece zombilerin değil insan doğasının da oluşturduğu Dying Light, yapısı gereği Dead Island serisinden ziyade son yılların en iyi oyunları arasında yer alan The Last of Us’ı andırıyor. PC, Xbox One ve PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan Dying Light, 27 Ocak’ta oyunseverlerle buluşacak.

Lumia Denim Bu Ay 3 Telefon İçin Yayınlanacak