Dying Light 2 Stay Human çıkış videosu yayınlandı

dying light 2 1

Techland tarafından geliştirilen; Techland ve Square Enix tarafından 4 Şubat 2022’de yayınlanacak olan bir açık dünya birinci şahıs zombi-kıyamet temalı aksiyon rol yapma oyunu olan Dying Light 2 Stay Human oyunu ile ilgili oyun severleri yakından ilgilendirecek bir gelişme yaşandı.

Dying Light 2 Stay Human çıkış videosu yayınlandı. Dying Light 2’nin çıkışına saatler kala yeni fragman geldi. 4 Şubat 2022 tarihinde çıkacak oyunun Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkması planlanıyor.

Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek Dying Light 2 Stay Human’ın yayınlanan son fragmanında oyundaki kararların oyun hikayesini etkileyeceği görülüyor.

Dying Light 2 Stay Human’ın yayınlanan son fragmanına bakılırsa oyun içinde verilecek kararlar oldukça önemli görünüyor. Yayınlanan fragmana baktığımızda oyun içinde bazı kararların oldukça basit olduğu ancak bazı kararların ise oyunun hikayesini tümüyle farklılaştıracak bir etki edebileceği anlaşılıyor. Fragmanın başlığında yer alan “Senin Kararların, Senin Dünyan” açıklaması da oyun içerisinde oyuncuların verecekleri kararların oldukça etkili olacağı hakkında güzel bir ipucu veriyor.

Dying Light 2 Stay Human çıkış videosu yayınlandı

Dying Light 2 Stay Human, Türkçe dil desteği sayesinde Türkiye’de bulunan oyun severlerin beğenisini toplayacak. Oyuncular, bu oyuna hem Türkçe arayüz hem de Türkçe altyazı desteği ile ulaşabilecekler.

Dying Light 2 Stay Human Steam’den ön siparişle alınabiliyor. PC için standart sürüm 349 TL, ultimate sürüm ise 599 TL’ye satılıyor.

Dying Light 2 Stay Human sistem gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
İşlemci: Intel Core i3-9100 ya da AMD Ryzen 3 2300X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ya da AMD Radeon RX 560
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X ya da i5-8600K
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB ya da AMD RX Vega 56
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Müjde: Joker’in devam filmi geliyor!