Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor

Microsoft, Windows 11 için daha fazlasını deneyimlemeyi planladığını söylüyor. Şirket bu kapsamda yeni özellikler sunacak. Söz konusu özellikler Windows 11 test kullanıcılarının değerlendirebileceği, ancak hiçbir zaman sunulmama ihtimali olan türde özellikler olacak. İşte detaylar.

Microsoft  Windows 11 ile bir çok değişiklik yaptı. Şirket şimdi “Devam eden bu evrimin bir parçası olarak, yeni fikirler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bu kapsamda Microsoft yeni özellikler sunacağını duyurdu. Windows Insider Programı kapsamında sunulan yeni özellikler şimdilik beta kullanıcılarına gelecek. Bu yeni özelliklerle ilgili olarak şirket “Bazı durumlarda, bu özellikler herkese sunulmayabilir, ancak daha fazlasını deneyerek, deneyimleri daha iyi hale getirebilir ve Windows’ta müşterilerimizin daha fazlasını elde etmelerini güçlendiren çözümler sunabiliriz” ifadeleri kullanıldı.

 

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor

Bir dizi Windows meraklısı, Microsoft yeni bir yapı yayınladığında, bu yeni özellikleri açmak ve Microsoft’un ne denediğini görmek için kolları sıvıyor. Microsoft şimdi, Windows 11 test kullanıcılarına yeni özellikleri denemeleri için farklı bir sürüm verebileceğini duyurdu. Bu yeni deneme sürümü muhtemelen Android uygulama desteği, görev çubuğu değişiklikleri ve yeniden tasarlanan Not Defteri ve Medya Oynatıcı uygulamalar da dahil olmak üzere Şubat sürümüyle aynı zamana denk gelecek. Microsoft geçtiğimiz yıl oldukça hareketli bir yıl geçirdi. Birbirinden farklı özellikler ve güncelleme ile kullanıcılarına yenilenmiş bir deneyim sunan şirket hız kesmeden devam ediyor.

Google depremleri önceden haber veriyor: Peki bu özellik nasıl kullanılıyor?