Vanquish PC için duyuruldu

Vanquish PC

Sega, eski jenerasyon konsollara çıkan oyunlarını Steam aracılığıyla PC’ye getirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Vanquish PC için duyuruldu. İşte oyunun fiyatı ve diğer detaylar.

Sega, eski jenerasyon konsollara çıkan oyunlarını Steam aracılığıyla PC’ye getirmeye devam ediyor. Nisan ayında PC için gelen bir başka Sega oyunu Bayonetta’nın ardından, Vanquish PC için duyuruldu. İşte konuyla ilgili detaylar.

Bayonetta gibi Platinum Games tarafından geliştirilen Vanquish, 2010 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasa sürülmüştü. Sega, oyunu 7 yıl sonra PC’ye getirdi. Vanquish, 25 Mayıs’ta Steam’e gelecek. TPS kamera açısına sahip, bilim kurgu aksiyon oyunu, PC’de daha yüksek yenileme hızı ve çözünürlükle oyuncularla buluşacak. Steam sayfasında Vanquish’in 4K çözünürlüğü desteklediği belirtiliyor.

Sega’nın Bayonetta’da olduğu gibi PC oyuncularına bir takım güzel teklifleri de bulunuyor. Zira dağıtımcının bir diğer oyunu Bayonetta’ya sahip olanlar veya oyunu 25 Mayıs‘tan önce satın alanlar yüzde 25 indirime kavuşacak. Ayrıca çıkış tarihinden önce oyunu satan alanların sürümleri otomatik olarak Digital Deluxe sürümüne yükseltilecek. Bu sürümde oyun müziklerinden 5 parça, kullanıcı resimleri, dijital sanat kitabı ve duvar kağıtları gibi oyunla ilgili dijital içerikler bulunuyor.

Sega’nın yetkili isimlerinden John Clark, firmanın gelecekte PC’ye daha fazla oyun getirebileceğini belirtti. Bayonetta ve Vanquish gibi oyunların her ne kadar yeni olmasalar da oynanmaya değer, çok başarılı yapımlar olduğunu belirtebiliriz. Bu kapsamda PC sahipleri için yeni sayılan bu oyunlar, platform sahiplerince vakit kaybedilmeden denenmeli diye düşünüyoruz.

60 TL fiyattan satışa çıkarılan oyuna ulaşmak için buraya tıklayın. 

The Sims Mobile, Android ve iOS için duyuruldu