Vampire Bloodlines 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı

vampire bloodlines 22

Kısa süreliğine sessizliğe gömülen Vampire Bloodlines 2’den sonunda yeni bir video daha geldi. Bu video oynanışla ilgili bazı detayları gözler önüne seriyor.

Nihayet Vampire Bloodlines 2‘nin oynanış videosu paylaşıldı. Videoda başkarakterin bir mekana gizlice girmesi, gizlice ilerlemesi, dövüşmesi ve son olarak Willem adındaki Nosferatu’la olan konuşması yer alıyor. Diyalog seçeneklerinin nasıl olduğu gösteriliyor. Önümüzdeki haftalarda daha uzun ve daha detaylı oynanış videoları yayınlanacak.

Vampire Bloodlines 2 resmi olarak 2019’da açıklandı. En başta Hardsuit Labs tarafından geliştirildi. İlk oyunun senaristlerinden biri olan Brian Mitsoda projede yer alıyordu. Ancak sorunlar oldu ve oyun ertelendi. Brian Mitsoda ekipten ayrıldı. Arka arkaya yaşanan ertelemelerden sonra Hardsuit Labs’ın yerini ismi bilinmeyen başka bir stüdyo aldı. Paradox Interactive, Bloodlines 2’den The Chinese Room isimli stüdyonun sorumlu olduğunu söyledi. Sumo Digital’in sahibi olduğu The Chinese Room stüdyosu, 2021’den beri oyun üzerinde çalışıyor.

vampire bloodlines 2

Yeni yapımcı, hem hikayeyi hem de oynanışı Hardsuit Labs’ın geliştirdiği oyundan daha farklı yöne taşımış halde. Halen Hardsuit Labs’ın bazı tasarımları ve konseptleri kullanılıyor, ama genel olarak değişmiş diyebiliriz. Vampire Bloodlines 2’de yeni vampir olmuş biri yerine, uzun zamandır uykuda olan ve Seattle’da uyanan kadim bir vampir başkarakter olacak. Bu vampir yeni gerçeklikle ve günümüz koşullarıyla başa çıkmaya çalışacak.

The Chinese Room’da oyun yönetmeni olan Ed Daly’e göre Bloodlines 2 yıllardır sektörde yer alan deneyimli kişiler tarafından geliştiriliyor. Şimdiye kadar tasarlanan en iddiaları projeleri. The Chinese Room, Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs ve Everybody’s Gone to the Rapture gibi oyunlarla tanınıyor. Bu oyunlar sürükleyici atmosferleriyle övgüler almıştı. Bu yüzden stüdyonun Bloodlines 2’de benzer yol izlemesi beklenebilir. Bloodlines 2, 2024’ün sonbaharında PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında çıkacak.

Witcher 1’deki Bazı İçerikler Remake Oyunda Olmayacak