The Division 2 için yeni oynanış videosu

maxresdefault 4

Önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak olan The Division 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Ubisoft’un uzun bir süredir üzerinde çalıştığı The Division 2’nun satışa sunulmasına artık kısa bir süre kaldı. Hatırlanacağı üzere ilk The Division oyunu 8 Mart 2016’da raflardaki yerini almıştı. Co-op tarzındaki oynanışıyla dikkatleri üzerine çeken The Division biraz hayal kırıklığı yaratmış olsa da kısmen başarılı bir oyundu.

The Division’un hayal kırıklığı yaratmasının en büyük nedeni ise Ubisoft’un oyunun tanıtımı sırasında yayınladığı videolardı. Yapımcı stüdyonun yayınladığı videolar akıllara ister istemez aynı soruyu getirmişti. 2013 yılında çıkan bir konsolun böyle bir oyunu çalıştırması mümkün mü?

Nitekim oyun çıktıktan sonra pek de mümkün olmadığını gördük. Çünkü Ubisoft’un tanıttığı oyunla, satışa sunduğu oyun arasında çok bir alaka yoktu.

The Division 2 için yeni video

Acaba ikinci oyunda da benzer bir senaryo ile karşılaşır mıyız diye düşünürken ardı ardına gelen oynanış videoları bu şüpheleri ortadan kaldırdı. Geçtiğimiz gün yayınlanan oynanış videosu da The Division 2’nun dinamiklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da görüleceği üzere The Division2’da yine co-op oynanış ön planda olacak. Yani bir görevi yerine getirmek için arkadaşlarınızdan yardım almak çoğu zaman tek çareniz olabilir.

The Division 2, 15 Mart’ta PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

PUBG Mobile oynayamayan çocuk intihar etti