Valve çalışanından çok acayip evlenme teklifi

o PUBLIC MARRIAGE PROPOSAL facebook1

Dünya hızla sanal gerçeklik gözlüklerinin lansmanına hazırlanıyor. Oyun dünyası da hazırlıklarının son aşamasına geldi ve 2016’nın ilk aylarıyla beraber video oyun dünyasında sanal gerçeklik devrimi başlayacak gibi görünüyor.

 

Ünlü dijital oyun dağıtımcısı Steam’in sahibi ve kendisi de bir oyun yapımcısı olan Valve’de ise bugünlerde sanal gerçeklik konusunda farklı bir heyecan yaşanıyor.

Valve, kısa süre sonra tanıtacağı sanal gerçeklik oyunlarının tanıtımı için teknoloji demoları hazırlarken, ekip arkaşına evlenme teklif etmek isteyen bir çalışanın sürpriziyle karşılaştı.

12119037_10153670151235561_3802633059022985321_n.0[1]

Valve çalışanlarından Chandler Murch, henüz medyaya tanıtılmamış bir sanal gerçeklik teknolojisinin demosu üzerinde çalışırken, gözlükle yeni teknolojiyi deneyen iş arkadaşı Kelly Tortorice’a, sanal dünyada evlenme teklifi yaptı.

Sanal dünyada sanal bir nişan yüzüğü ile karşılaşan Kelly Tortorice, sanal gerçeklik gözlüğünü çıkardığında ise sevgilisinin önünde diz çökmüş şekilde, yüzüğün gerçeğini ona uzattığını görünce çok şaşırdı. Evlenme teklifine evet diyen Kelly Tortorice böylece sanal gerçeklik içinde evlenme teklifi alan ilk kadın oldu.

Topluluk fonlama sitesi Patreon hack’lendi