Uyuyarak 5600 dolar nasıl kazanılır? İşte cevabı

uyuyarak 5600 dolar kazanmak

Son zamanlarda giderek daha fazla trend olmaya başlayan uyuyarak 5600 dolar kazanmak bir Twitch yayıncısından kaynaklanıyor. Peki o bunu nasıl başardı?

Dünya üzerinde çok farklı para kazanma çeşitleri bulunuyor ve uyuyarak 5600 dolar kazanmak en ilginç olanı diyebiliriz. Bazıları son derece yüksek düzey bilgi ve beceri isteyen işlerle kazanç sağlarken, bazıları da kolay yoldan bu işi halledebiliyor. Dünyaca ünlü mühendislerin günlük yaklaşık olarak 18 saat civarı çalıştığını bilirsiniz. Bu kişiler gerçekten de hayatları ve işleri arasında neredeyse hiçbir barikat bırakmıyor. Ancak bazıları para kazanmanın çok daha kolay yolunu bulmuş gibi görünüyor.

Twitch yayıncısı bunu nasıl başardı?

Popüler Twitch yayıncılarından birisi olarak bilinen ‘Mizkif’  son derece ilginç bir yöntem denedi. Onun denediği bu yönteme göre saatlerce uyumak yeterli. Bundan kısa bir süre önce normal bir şekilde yayın yapan bu kişi 3 saat boyunca aynı işleri denedi. Daha önceden de yaptığı paylaşımların aynısını bu 3 saat boyunca uyguladı.

uyuyarak 5600 dolar kazanmak twitch

Onun bu kadar yüksek kazanç elde etmesini sağlayan konu ise uyması oldu. Kulaklık taktıktan sonra iyi geceler diyerek uyuyan Twitch yayıncısına adeta bağış yağdı. Bildiğiniz üzere Twitch yayını üzerinden sizlere bağış gelirse yüksek sesli bir uyarıcı video görürsünüz. İzleyiciler onu uyandırmak için yüksek bağışlar yaptı.

Bu Twitch yayıncısına gelen bütün bağışlardan sonra hesabında yaklaşık olarak 5600 dolar birikti. Böylece uyuyarak en çok para kazanan oyunculardan birisi konumuna yükseldi. Bu şekilde Twitch yayınları yapan kişi sayısı giderek artıyor.