GTA Online 500.000 dolar oyun içi para nasıl alınır?

Gta Online

GTA Online oyun içi 500.000 dolar dağıtıyor. Nisan ayı boyunca bu fırsatı kaçırmayın ve oyu içi alışverişin keyfini çıkartın!

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve tamı tamına 268 milyon dolara mal olan GTA V’in çevrimiçi modu Gta Online, 500.000 dolar oyun içi para hediyesi ile karşımızda. Coronavirüs nedeniyle eve kapanan insanlar çareyi oyun oynamakta buldu. En çok oynanan online oyunların başında da GTA Online geliyor. Online oyunların daha fazla oynanmasını sağlamak amacıyla bir çok oyun üreticisi ücretsiz hediyeler veriyor. Kostümler, parasal hediyler, ücretsiz haritalar bunlardan bazıları.

Daha önce oyuncular için yeni içerik vb. hediyeler veren Rockstar Games şimdi de Gta Online oyununda kullanılabilecek 500.000 dolar hediye ediyor. Oyuncuların bu hediyeyi alabilmek için yapması gereken tek bir şey var. Oyun için yayınlanan ve  Los Santos haritasını karlarla kaplayan 1 Nisan temalı April Fool’s güncellemesini yüklemek.  Bu güncelleme sayesinde 5 Nisan’da başlayan para hediyeleri 7 gün içerisinde oyuncuların Maze Bank hesaplarına tanımlanacak.

3 Kat para kazanma ve önemli indirimler!

Gta Online oyunun yapımcısı Rockstar tarafından verilecek hediye para ödülüyle sınırlı kalmıyor. Oyuncuların tüm Arena, Time Trial ve RC Time Trial modlarında Nisan ayı boyunca 3 kat daha fazla para kazanacakları açıklandı. GTA Online güncellemesi, GTA’daki en iyi araçlardan bazılarında da büyük indirimler sunuyor. Bu nedenle toplamda dolaylı yollardan da olsa 1 milyon dolar para yardımı yapılmış olunuyor. Dediğimiz gibi bu parayı kazanabilmek için yapmanız gereken tek şey gerekli güncellemeyi yapmak ve 7 gün beklemek. Para daha erken de yatabilir, en geç 7 gün içinde de.

Ücretsiz maske e-Devlet üzerinden alınabilecek!

Coronavirüs pandemiyle mücadelede oyun şirketleri de bu şekilde mücadeleye destek oluyorlar. Türkiye’de de oyuncuların sayısı bir hayli fazla. Herkese evden çıkmama konusunda ricada bulunuluyor. Bunun yanı sıra evden çıkmak zorunda olanlara devlet maske yardımında bulunacak. Maske savaşlarının yaşandığı bu günlerde cerrahi maskenin önemi de bir hayli fazla. Aşağıda hangi maskenin ne kadar korunaklı olduğunu gösteren bir fotoğraf mevcut. Buna göre en korunaklı maske N95 maske olurken hepimiz tarafından kullanılan sünger maske çok da etkili değil. GTA Online hakkında daha fazla bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Coronavirüs maske