Uygun fiyatlı HomePod söylentileri günden güne çoğalıyor

homepod 2

Apple’a yakın kaynaklar bir süredir şirketin daha ucuz fiyatlı bir HomePod modeli üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Uygun fiyatlı HomePod söylentileri günden güne çoğalıyor. Amerikalı teknoloji devi Apple, dünyanın en değerli şirketleri listesinin zirvesindeki yerini koruyor. Üstelik yakın zamanda yapılan bir çalışma, şirketin bu unvanının yanına bir de “Dünyanın en etkili şirketi” unvanını koyduğunu ortaya çıkarttı.

homepod

Peki Apple’ı bu kadar başarılı kılan şey nedir? Aslında teknolojik olarak Apple marka cihazların sunduğu özellikleri sunan pek çok farklı marka bulunuyor. Bununla birlikte Amerikalı teknoloji devinin kendisine has bir kitlesi var ve o kitle Apple ürünlerindeki kalitenin ve prestijin başka hiçbir markada bulunmadığını söylüyor.

homepod 4

Uygun fiyatlı HomePod söylentileri günden güne çoğalıyor

Bunun yanında Apple’ın birçok farklı kategoriye ait cihaz üretmesi, bu şirketin büyük bir ekosisteminin doğmasını sağladı. Örneğin akıllı telefon olarak iPhone kullanan biri, akıllı saat tercihini Apple Watch’tan, kablosuz kulaklık tercihini ise AirPods’tan yana kullanacaktır. İşte evdeki teknolojiyi biraz daha arttırıp akıllı hoparlör ve sesli asistan satın almak isteyen bu kişilerin ilk tercihi de yine Apple HomePod olacaktır. Bununla birlikte bir hoparlöre yaklaşık 4.000-TL vermek istemeyenler için, Apple şimdilerde daha uygun bir cihaz üzerinde çalışıyor.

homepod 1

Henüz Apple HomePod’un yeni modeli hakkında bir isim bilgisi yok. Eğer gerçekten uygun fiyat avantajıyla satışa sunulacaksa, bu cihazın HomePod Lite ismiyle geldiğini görebiliriz. Ancak ismi ne olursa olsun, Apple’a yakın kaynaklar yeni HomePod modelinin selefine göre en az %20 oranında daha uygun bir fiyattan satışa sunulacağını düşünüyor. Son olarak yeni HomePod için şu an için öngörülen bir çıkış tarihinin bulunmadığını da hatırlatalım.

Elektrikli scooter sektörü bu kararı konuşuyor!